27. veljače 2010.

Konačno sunčana subota !!

Definitivno više volim ljeto nego zimu !

Kad mi je hladno, totalno sam blokirana i mogu reći da ću tada raditi isto toliko malo, koliko netko kad mu je prevruće.



Ove je zime bilo podosta kišnih dana, sinoć je nebo bilo vedro ali je ponovo noćas padala kiša. Sunčeve zrake koje su jutros provirile kroz prozor izvukle su me van. Ostavljajući gomilu posla kod kuće, prvo sam otišla sinu na utakmicu koja je bila na Valkanama. Teren je od silnih kiša totalno blatnjav..



Zadovoljna utakmicom i pobijedom kojoj je svoj doprinos dao i sin sa njegova dva gola, krenula sam sama u šetnju dijelom Lungomarea te snimila nekoliko fotkica za vas :)









Zadnje tri slike su pogled na Gortanovu uvalu gdje je ljeti totalna gužva naročito roditelja sa malom djecom.







Sad mi se tako jede slatko, a nisam ništa pekla od Valentinova, ali ipak je bio veći užitak današnji izlazak i šetnja jer se uopće ne sjećam da li je ove zime bilo sunčanih subota.

Broj komentara: 9:

  1. Prekrasna subota. I ja sam se našetala. Čestitke sinu!
    Hvala na divnim fotografijama mora.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fotke su ti stvarno super, osunčane..I kod nas u Varaždinu je već 2-3 dana lijepo i danas smo konačno (cijela family) malo izašli van, na ručak, kavu i šetnju..Fotke plaža me vraćaju u ljeto, podsjećaju na odmor. Super su..

    OdgovoriIzbriši
  3. Alo draga, svakim danom sve više me iznenađuješ, evo recimo ovo danas...hah! Ja ti na radiju redovno slušam našu regionalnu emisiju Reporteri javljaju, i draga moja,čitajući tvoje izvješće, uvjerena sam kako bi većina njih, ostala bez posla. prekrasne slike, dojmivi opisi itd,,, Tako skladno i odmjereno. Bravo!!Šaljem ti pusu, i naravno golgeteru posebne čestitke,, sa željom da mu se ostvare snovi...

    OdgovoriIzbriši
  4. divota! Obožavam more izvan sezone. Gledajući ove fotke baš sam se razdragala. Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Drugi puta idem i ja da navijam !!:))
    Prisjeti me koji se hotel vidi preko puta ???godine prolaze,slabo se odlazi na godisnji i ja polako zaboravljam ono sto sam tako voljela :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne slike, šta bih dala da mogu na tren da se teleportujem u tu prelepu uvalu i uživam u plavetnilu mora i neba. Pravi melem za dušu

    OdgovoriIzbriši
  7. Super provedena subota uz prekrasne slike ! I ja sam po istom principu, dok je hladno obavim samo što se mora, čim zatopli sve hoću, sve mogu, .... :) : čestitke sinu i njegovoj ekipi, a ja ću još uživati u divnim fotkicama mora :))

    OdgovoriIzbriši