14. kolovoza 2010.

Učešće u knjizi "Slastice" :))

Još sam na proljeće spomenula neka iznenađenja, pa evo ostala su dva od kojih Vam danas predstavljam jedno - knjigu u kojoj sam imala malo učešće svojim receptima ;)



Više je blogera dobilo upit od Knjigotiska, dvoumila sam se dugo, raspitivala i o izdavaču i uglavnom otegnulo se oko odluke. Na kraju sam pristala dati nekoliko recepata nakon ponude za otkup autorskih prava na štampu na 5 godina najviše zbog toga što sam htjela vidjeti da li su korektni i ostaviti si prostora za neke nove ideje nakon tih 5 godina jer su za sada moji planovi u budućnosti usmjereni u drugom pravcu ali tko zna..



Dobila sam još u ponedjeljak obavijest kako će danas knjiga biti u prodaji sa Slobodnom Dalmacijom, odnosno na kioscima Tiska s napomenom kako se nadaju da će mi se svidjeti. Bila sam uporna, htjela sam prije ostalih imati svoj primjerak ali to nije bilo moguće pa sam uspijela dobiti sliku naslovnice i tek se tada obradovala naslovnicom koja je imala sliku šarića kojima je ime dala moja kćer, ali ima i sin svoj udio pa je u knjizi i recept za Matijinu sladoled tortu :)



Mogla sam staviti obavijest i ranije ali iskreno to mi je bilo sve nekako neobično i morala sam se sama jutros uvjeriti na kiosku da je sve ok prema našem dogovoru. Ja sam simboličnu naknadu dobila tako da od prodaje više nemam dodatnih naknada ali ako netko od vaših nema internet pa mu želite pokloniti ili jednostavno imati kod sebe kući cijena joj je 19,90 kn.

21 komentar:

  1. Cestitam ! Kakve divne vesti! Da ostane pokoljenjima !
    U inostranstvu se blogovi daju stampati u knjige, kodnas ne znam da li neko radi, ali ovako svi cemoci da procitaju! Odmah link na knjigu stavite na blogu! Cestitam jos jedanput!

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je sto je tvoja fotkica Šarića na naslovnici.Vazno je da si zadovoljna..:)Sve najbolje!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, svaka cast...i jos je na naslovnoj strani ona tvoja lepa fotkica kolaca, ovo su bas super novosti.;)))Drzim palceve da se uspesna saradnja i dalje nastavi na obostrano zadovoljstvo...samo napred!;)))

    OdgovoriIzbriši
  4. e baš mi je drago da si se uspjela dogovoriti s njima, čestitam od srca

    OdgovoriIzbriši
  5. Cestitam draga moja! Pozdravi! Mnogo se radvam za tebe!

    OdgovoriIzbriši
  6. bravo! čestitam! ovo je stvarno lijepo postignuće i drago mi je vidjeti da i nekog od hrvatskih blogera objave u kuharici :) kupit ću je svakako, samo se nadam da su je kod nas dobili :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitam od srca i drago mi je zbog tebe jer recepti su ti odlični...valliSa

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam.. Super. Tvoji deserti su definitivno zaslužili da budu objavljeni

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitam.Dugo pratim vaš blog i jutros kad sam kupila i listala knjižicu,nek sličice i recepti su mi se učinili negdje već viđeni i poznati.
    Samo nastavite,uživam čitajući Vaše recepte,ponešto i napravim,a o fotografijama da i ne govorimo.
    Pozdrav iz doline Neretve.
    Majda B.

    OdgovoriIzbriši
  10. Brisala prošli komentar jer mi je rečenica bila na pola ;)
    Hvala svima na čestitkama i lijepim riječima. Zaista nisam očekivala ovakve reakcije, ma nisam ni očekivala neku od mojih slika na naslovnici pa je to sad sve zajedno i kod mene izazvalo pravo oduševljenje :) Pozdrav svima iz sunčane Pule!

    OdgovoriIzbriši
  11. Snježo moja kakve lijepe vijesti! E baš si me od srca obradovala! čestitam ti od srca i želim ti još ovakvih lijepih trenutaka i mnogo divnih recepata :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam bila blizu interneta ovih dana ali kada sam vidjela naslovnicu na TV reklami znala sam da su to tvoji Šarići:))) Sretna sam zbog tebe i čestitam ti od srca!

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitam ti od srca! Ja sam odbila saradnju pošto mi uslovi nisu odgovarali. No svakako je verujem mnogo lep osećaj kad vidiš i budeš deo nečega ovakvog.

    OdgovoriIzbriši
  14. Iskrene čestitike ,valjda ćemo i popiti našto u to ime u Ravnoj Gori.

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala Nataša, imenjakinje.. :)
    Gago znam, nisu neki uslovi ali ti imaš tonu recepata i zaista bi mogla debelu knjižurinu štampati :)
    Dilajla, ne znam još za Ravnu Goru, čekam potvrdu datuma važnog ispita koji možda upravo bude tu subotu :(

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitam draga S. :*
    Kod mene je bio slučaj kao kod Gage i mislim da su mogli da ponude bolje uslove ali u svakom slučaju lepo je imati svoje recepte u nekoj knjizi :)
    Svrati do mene, jer ti htela ne htela, dobila si časopis :D
    Ljubac !

    OdgovoriIzbriši
  17. Draga S. cestitam od srca,bas mi je drago da su neki tvoji recepti zavrsili u nekoj knjizi :)
    Veliki pozdrav od selme i family

    OdgovoriIzbriši