Kolač se sastoji od biskvita, dvije kreme, petit keksa i fine krckave čokoladne glazure. Ako ga još niste radili, vrijeme je za isprobavanje :) Nemojte da vas uplaši veliki broj sastojaka i dužina opisa recepta, to je samo upisano tako da se lakše snađete, sama izrada je vrlo jednostavna ali sam vam detaljno napisala ;)
Gastro blog - provjereni recepti s detaljnim postupkom pripreme u slici i riječi
Stranice
▼
17. srpnja 2014.
Lambada kocke
Ove smo se dane sladili osvježavajućim desertom po starom receptu koji sigurno i vi imate u nekoj svojoj bilježnici s receptima.
7. srpnja 2014.
Launch paketići - recept za punjene polpete (faširanci) u lisnatom
Nakon obilježavanja 5.obljetnice bloga, broj fanova danas prelazi brojku 100000 :) Koristim priliku zahvaliti vam na vjernosti, primjedbama i pohvalama. Nastojati ću opravdati povjerenje ovako velikog broja fanova, truditi se i dalje kako bi se još dugo družili :)
Povodom prelaska broja 100000 fanova na Facebook stranici donosim vam ovaj neobičan recept. Recept je nastao tako što sam u smjesu za polpete (faširance) dodala formađin, zamotala u kugle koje sam tada stavljala u lisnato tijesto. Evo i pojašnjenja za recept:
Sastojci za 12 paketa:
Povodom prelaska broja 100000 fanova na Facebook stranici donosim vam ovaj neobičan recept. Recept je nastao tako što sam u smjesu za polpete (faširance) dodala formađin, zamotala u kugle koje sam tada stavljala u lisnato tijesto. Evo i pojašnjenja za recept:
Sastojci za 12 paketa: