22. siječnja 2014.

Darivanje I. - rezultati

Odaziv u isprobavanju recepata bio je zaista velik. Na mail su stizale slike s čestitkama, a mnogi su me posebno dirnuli svojim zahvalama i željama za daljnji rad.

Zadatak žirija je bio veoma težak i moram priznati da se veselim što ga nisam morala sama odraditi jer je moj popis užeg izbora bio dugačak, svi su po meni zbog nekog razloga zaslužili nagradu Moulinex-a.

Kako su nagrade dvije, a slika preko pedeset, odlučila sam osobno pokloniti utješnu nagradu vlasnici slike koja je osvojila treće mjesto. 

Rezultati : 


Moulinex multipraktik je osvojila Marie:Moulinex Štapni mikser je osvojila Ksenija:Utješnu nagradu - knjigu "Kolači za svaku prigodu" je osvojila Antonia:


Hvala Moulinex-u na ustupljenim poklonima, a dobitnicama nagrada iskrene čestitke. Vjerujem da će vam nagrade dobro poslužiti. Svi vi koji ste nažalost sad ostali bez nagrade, uključite se u ostala darivanja na blogu jer poklona ima još ;)

Slike isprobanih recepata šaljite i dalje, a svakog ću mjeseca iz dostavljenih slika odabrati jednu čiju ću vlasnicu na neki način iznenaditi. Slike isprobanih recepata nalaze se u albumima: "Isprobali fanovi" i "Isprobali Blogeri".

Hvala svima koji sudjeluju u obilježavanju 5.obljetnice bloga.

2 komentara: