6. prosinca 2014.

Punjenje baterija - Trakošćan

Rijetko pišem na blog nešto što nije recept ali moram zabilježiti nekoliko riječi o prekrasno provedenom danu u Trakošćanu.





Naime, većina zna da sam član FM Group Hrvatska. Ove je godine predstavništvo slavi 7.godišnjicu postojanja kojim smo povodom i mi članovi pozvani na druženje. Dan smo proveli u druženju, motivacijskom treningu, izletu u dvorac Trakošćan te na svečanoj večeri.

Želim posebno istaknuti da sam oduševljena količinom pozitivne energije koja je tog dana strujala u svima nama.. posebno zato što mislim da su se u današnje vrijeme ljudi udaljili jedni od drugih. Protekle subote ovdje nije postojala pomisao na konkurenciju, ljubomoru, mrskost ili nešto slično tome, svi smo se radovali što se ponovo vidimo, posebno osobama koje prvi puta u živo upoznajemo, a bilo nas je iz svih krajeva RH. Jedino što nam je malo smetalo bila je magla ali nakon što smo se svi okupili više nam ni ona nije mogla ništa.. Mislim da se svi slažu da je dan bio prekratak :)

Nekoliko slika dvorca za one koji ga još nisu posjetili donosim ovdje, a ostale možete pogledati u galeriji.



Nekoliko slika iz unutrašnjosti:


Nekoliko slika okoliša dvorca:


I na kraju hvala mojim curama iz Istre koje su također prisustvovale ovom događaju jer su svojim prisustvom obilježile moju 5.godišnjicu članstva i učinile me ponosnim liderom. Svim sudionicima hvala na lijepom druženju a FM Group Hrvatska hvala na organizaciji, pozivu i dodijeljenom priznanju i poklonima. Vidimo se ponovo!!





Nema komentara:

Objavi komentar