27. srpnja 2010.

Tjestenina sa lungićem u saftu od vina

Možda je nekom žao lungić trošiti za tjesteninu, ali ako slučajno ostane nekoliko fetica nakon ovakve pripreme i bar malo safta evo obroka bar za jednu ili dvije osobe :)Stigla s mora, svi već ručali, ostalo od ručka tek toliko da otvori apetit...Hm, od kad sam radila zapečene školjke sa sirom ostalo je školjkica taman za tanjur i nikako da ih potrošim, a sad je prava prilika ;). Skuhala tjesteninu, ocijedila i odmah vruču ubacila u hladnan saft i meso, dobro promiješala i voila !! Famozno !!Uz cijelu količinu lungića u saftu od vina može se pripremiti minimalno 30 dag tjestenine po želji.

Broj komentara: 7:

 1. Nisam naučila uopće praviti saftove od svinjskog mesa, samo junetina i teletina... Moraću probati jer ovaj tvoj lungić obara s nogu!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kod mojih roditelja se ,moram priznati ,najvise jela svinjetin,piletina,pa sve ostalo...volim ovj rucak,osjecam mu miris !!!:))

  OdgovoriIzbriši
 3. odlicno izgleda. Ja obozavam ovakve stvari samo moj muz mesozder uvek kaze kako mu je zao ovakvog mesa u testenini, ne mozes coveku ojasniti da kvalitet jela zavisi od kvaliteta sastojaka i da ja ne mogu da guram nekvalitetne stvari u testeninu....muskarci

  OdgovoriIzbriši
 4. a ja danas nemam ručka ...krasan recept..

  jedna nagradica kod mene

  http://shangrilafood.blogspot.com/2010/07/back-to-reality-i-nagradice.html

  OdgovoriIzbriši
 5. ja obožavam tjesteninu, a još ovako... postajem gladna od ovih tvojih slika

  OdgovoriIzbriši
 6. Famozno i izgleda ! Volim tjesteninu sa mesnim saftovima, ne bih imala ništa protiv lungića :). Predobro !!

  OdgovoriIzbriši
 7. Izgleda predobro! Inače, rado jedem testeninu i ovo beležim:)

  OdgovoriIzbriši