Prošli sam tjedan višak petit keksa odlučila iskoristiti za isprobavanje brzog i jednostavnog recepta s bloga Natašine slastice - za kolač s keksom i pudingom. Recept nam se jako svidio 😊
Sastojci:
Krema:
500 ml vrhnja za šlag
700 ml mlijeka
2 praška za puding od vanilije koji se ne kuha
2 vanilin šećera
5 jušnih žlica šećera
Ostalo:
300 g petit keksa
mlijeko za umakanje keksa
čokolade za ukras
Priprema:
U veću posudu (od cca 3 litre) stavite sve sastojke za kremu i miksajte 5 minuta da dobijete čvrstu kremu.
U tepsiju srednje veličine (30 x 22 cm) složite kekse umočene u hladno mlijeko, zatim na njih rasporedite pola količine kreme, ponovo složite red keksa i na njih preostali dio kreme.
Na kraju po vrhu kolača naribajte čokoladu i stavite preko noći u hladnjak.
Original recept možete pogledati ovdje.
Divno ti izgleda ,volim te brzinske kolače.Puno pozdrava od anavalbi sa cool.
OdgovoriIzbrišiPravila prije dva dana,odlican kolac
OdgovoriIzbrišiOdlično izgledaju! Super recept! :)
OdgovoriIzbriši