Sastojci
Tijesto
30 dag šecera
4 jaja
20 dag brašna
pola praška za pecivo
10 žlica vode
Krema
0,5 litre mlijeka
2 vanilije
4 žlice brašna
1 margarin
20 dag šecera u prahu
10 dag kokosovog brašna
Priprema
Biskvitno tijesto zamijestiti uobicajenim postupkom te peci na 180 stupnjeva 20 minuta.
Za kremu:
Brašno, vaniliju i mlijeko kuhati dok se ne zgusne. Margarin i šecer dobro izraditi i dodati u ohladenu kremu. Sve dobro izmiješati i dodati kokosovo brašno. Kremu premazati preko pecenog biskvita. Malo kokosovog brašna ostaviti za posipati preko kreme. Gotov kolac staviti u hladnjak barem 2-3 sata, a najbolje drugi dan rezati na kocke.
Ja prvo skuham kremu pa onda pecem biskvit. Dok se biskvit hladi izradim margarin sa šecerom, umiješam u hladnu kremu pa namažem biskvit koji je u meduvremenu pecen i ohladen. Drugi dan režem.
Da vam voda krene na usta , svaka chast
OdgovoriIzbriši